Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e flaş transfer teklifi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e Bosna Hersek Futbol Federasyonu'ndan transfer teklifi geldiği belirtildi. Öte yandan Terim, kendisine gelecek resmi teklif sonrası kararını vereceğini dile getirdi.

Bosna Hersek Futbol Federasyonu ile Fatih Terim arasındaki görüşmelerde aracılık yapan eski Galatasaraylı futbolcu Tarık Hodzic, yaptığı açıklamada Terim, Bosna Hersek Futbol Federasyonu'ndan resmi teklif beklediğini ifade etti. Öte yandan Terim, kendisine gelecek resmi teklif sonrası kararını vereceğini dile getirdi.

Hodzic, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Federasyondan resmi teklifte bulunmasını talep ettiler. Gelecek teklife göre Terim de hızlı bir şekilde cevabını iletecektir. Teknik direktör adaylarıyla görüşmeleri yürüten isimlerden Sead Kajtaz ile görüştüm ve Terim'in talebini kendisine ilettim." dedi.

TEMASLAR İSTANBUL'DA BAŞLADI

Kajtaz ve Hodzic'in yanı sıra adaylarla görüşmeleri yürüten Bosnalı eski futbolcu Zvjezdan Misimovic, geçen hafta İstanbul'da Terim ile bir araya gelmişti.

(Kaynak: Türktime)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.