Galatasaray, Alanya'da ikinci yarıda açıldı!

Galatasaray, Alanyaspor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 4-0 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü. Sarı-kırmızılıların gollerini Barış Alper Yılmaz (2), Hakim Ziyech ve Mauro Icardi attı.

Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray, Alanyaspor deplasmanına konuk oldu. Alanya Oba Stadyumu'ndaki maçı Galatasaray 4-0'lık skorla kazandı.

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 56 ve 72'de Barış Alper Yılmaz, 61. dakikada Hakim Ziyech ve 83. dakikada Mauro Icardi attı.

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke 18, Leroy Fer ise 64. dakikada kırmızı kart gördü.

Galatasaray, bu sonuçla birlikte ligde üst üste 13. galibiyetini aldı.

Süper Lig'de puanını 87'e yükselten Galatasaray, liderliğini sürdürdü. 7 maç sonra kaybeden Alanyaspor, 42 puanda kaldı.

SÜPER LİG PUAN DURUMU
Galatasaray - 87 puan
Fenerbahçe - 85 puan
Alanyaspor - 42 puan

Galatasaray, ligin bir sonraki haftasında sahasında Pendikspor'u ağırlayacak. Alanyaspor, Konyaspor deplasmanına gidecek.

Turktime

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.