150

Fenerbahçe transferde büyük oynuyor

Ve Fenerbahçe pimi çekti, Salah bombası: Haber gelir gelmez görüşmeler başladı.

Fenerbahçe'de transfer görüşmeleri hız kazandı. Sarı-lacivertlilerin gündeminde Alexander Sörloth ve Ademola Lookman yer alırken, yönetim gelecek sezon için ise bomba bir isim getirmeyi planlıyor. Liverpool forması giyen Mohamed Salah'ın bu isimlerden biri olduğu aktarıldı. Sarı-lacivertlilerin Mısırlı futbolcuyla ilgili Liverpool'dan ayrılabilir haberinin alınması sonrası menajeriyle temasa geçtiği ve görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

Ve Fenerbahçe pimi çekti, Salah bombası: Haber gelir gelmez görüşmeler başladı - 1

Reuters

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Ara transfer döneminde Alexander Sörloth'u kadrosuna katmayı hedefleyen sarı-lacivertliler, bir yandan da Ademola Lookman transferi için görüşmelerine devam ediyor. Fenerbahçe'nin gelecek sezon planlamasında ise çok konuşulacak bir isim yer alıyor.

Ve Fenerbahçe pimi çekti, Salah bombası: Haber gelir gelmez görüşmeler başladı - 2

AFP

Milliyet'te yer alan habere göre, Fenerbahçe, "Liverpool'dan ayrılabilir" haberini alır almaz Mohamed Salah için atağa geçti. Sarı-lacivertlilerin Mısırlı futbolcunun menajeriyle bir süredir görüşme halinde olduğu aktarıldı.

Ve Fenerbahçe pimi çekti, Salah bombası: Haber gelir gelmez görüşmeler başladı - 3

AFP

Salah'ın Liverpool'dan kesin olarak ayrılık kararı almasının ardından Fenerbahçe yönetiminin futbolcuyu getirmek için tüm fedakarlığı yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin Salah olmasa bile bu kalibrede bir ismi gelecek sezon kesin olarak kadroya katacağı ifade ediliyor.

Ntvspor, AFP, Reuters

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeLiverpoolSalah
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
150