Fenerbahçe'nin Yunanlı futbolcusu Pelkas: "Bu akşam utanç vericiydi"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe deplasmanda maçı 9 kişi tamamlayan Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Pelkas, Sosa ve Novak açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe, Vitor Pereira'nın ayrılmasından sonra ilk maçına çıktı. Sarı-lacivertliler, Süper Lig'in 18. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Ev sahibi takımda Burak Bekaroğlu 37, Caner Erkin 38. dakikada kırmızı kart gördü.

Galibiyet hasreti 3 maça çıkan Fenerbahçe'de maçın ardından Pelkas, Sosa ve Novak beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu.

Yunan futbolcu Pelkas, "Çok fazla konuşmak istemiyorum. Bugün iyi değildik, bu akşam bizler açısından utanç vericiydi. Çok üzgünüz. Konuşmak yerine daha çok çalışmamız gerekiyor. Kelimeler yerine, çalışmaya daha çok odaklanmalıyız. Türkiye'nin en iyi takımındayız, bunu bilerek hareket etmeliyiz. %100'den daha fazlasını sahaya yansıtmamız gerekiyor durumu değiştirmek için." dedi.

Filip Novak ise "Utanç verici bir durum. 9 kişiyle oynayan bir rakibe karşı galip gelemedik. Söyleyeceklerim bu kadar." dedi.

Jose Sosa, "Gerçekten maçla ilgili konuşacak hiçbir şey yok. İçinde bulunduğumuz bu durum utanç verici. Mecbur olduğum için buradayım. Maçla ilgili söylenecek tek kelime bile yok." açıklamalarını yaptı.

Ntvspor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.