Fenerbahçe'de Tarihi Seçimi Ali Koç Kazandı!

Fenerbahçe Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda Ali Koç, rakibi Aziz Yıldırım'ı geride bırakarak 3. dönemi için hak kazandı. İlk sonuçların ardından seçimi kazanan Ali Koç, rakibi Aziz Yıldırım ile el ele sahneye çıktı ve tribünleri selamladı.

Fenerbahçe Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda resmi olmayan sonuçlara göre Ali Koç, yarışı dikkate değer bir farkla önde tamamladı ve Fenerbahçe başkanlığına hak kazandı.



ALİ KOÇ VE AZİZ YILDIRIM BİRLİKTE SAHNEYE ÇIKTI

Sonuçların ardından Aziz Yıldırım ve Ali Koç birlikte sahneye çıkarken, tribünlerden "İki başkan el ele" tezahüratları geldi.

okurken-kaniniz-donacak-87.png
AZİZ YILDIRIM:  "İYİ Kİ FENERBAHÇELİYİZ"

Seçimin kaybedeni Aziz Yıldırım, Ali Koç'tan önce sahneye gelerek kongre üyelerine teşekkür konuşması yaptı. Tribünler Yıldırım'a büyük bir sevgi gösterisi yaparken, Fenerbahçe'nin eski başkanı şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili Fenerbahçeliler, Fenerbahçe'ye yakışan bir kongre yaptık. Hepinize teşekkür ediyorum. Ben ve arkadaşlarım görevimizi yaptık, inşallah sayın Ali Koç ve arkadaşları çizdiğimiz harita doğrultusunda Fenerbahçe'yi şampiyon yaparlar. İyi ki Fenerbahçeliyiz"

aziz55.jpg

ALİ KOÇ ZAFER TURUNA BAŞLADI
Sandık sonuçları ile iki aday arasındaki farkın açılmasının ardından Ali Koç, yarışı önde götürdüğü için tribünleri selamlamaya başladı.

17.00'de sona eren oy verme işleminin ardından, sandıklarda sayımlar başladı.

İlk sandık sonuçları şu şekilde:

6 numaralı sandık sonucu:

Ali Koç: 348
Aziz Yıldırım: 255

4 numaralı sandık sonucu

Ali Koç: 295
Aziz Yıldırım: 270

22 numaralı sandık sonucu:

Ali Koç: 347
Aziz Yıldırım: 230

47 numaralı sandık sonucu:

Ali Koç: 184
Aziz Yıldırım: 133

8 numaralı sandık sonucu:

Ali Koç: 363
Aziz Yıldırım: 191

30 numaralı sandık sonucu:

Ali Koç: 342
Aziz Yıldırım: 210

1 numaralı sandık sonucu:

Ali Koç: 379
Aziz Yıldırım: 193

17 numaralı sandık sonucu:

Ali Koç: 355
Aziz Yıldırım: 215

halktv

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.