Cematler ve Spor Kulüpleri (!) ; Ali Koç'a Süleymancılardan destek

Süleymancılar Cemaati'nin kurucusu Süleyman Hilmi Tunahan'ın en büyük torunu Fatih Süleyman Denizolgun, X'ten yaptığı paylaşımla Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a destek verdiğini açıkladı.

Süleymancılar cemaatinin kurucusu Süleyman Hilmi Tunahan'ın torunu, Arif Ahmet Denizolgun'un yeğeni, Mehmet Beyazıt Denizolgun'un oğlu Fatih Süleyman Denizolgun, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a destek verdiğini açıkladı.

Sosyal medya hesabıdan yaptığı paylaşımda "Sayın Ali Yıldırım Koç Beyefendinin dedikleri hem doğru olup, hem de verdiği mücadele haklı bir mücadeledir" diyen Denizolgun şunları söyledi:

"Futbolla bu yaşıma kadar hiç ilgilenmeyen biri olarak ama Ali Koç Beyefendinin liderlik ve korkusuz Başkanlık özellikleri vesilesiyle; futbolu da halen maç olarak değil ama Takım Başkanlarının Stratejik hamleleri ve Tavırları noktasında araştırmaya başlayan, İ.T.Ü'lü yüksek mühendis olarak; rasyonel, analitik olarak analizlerimi futbol hakkında da yeni yeni yapmaya çalışan biri olarak kanaatimce; Sayın Ali Koç Beyefendi haksızlığa, adaletsizliğe ve mağduriyetlere; vicdansızca, insafsızca uğrayanların verdiği haklı bir mücadeleyi; korkusuzca ve amansızca veriyor, dahası suç işlemeyi şiâr edinmiş muhataplarının anlayacağı dilden tepkiyi de rakiplerine vermeye çalışıyor.

Binâenaleyh; Her zaman Haksızlığın ve Adaletsizliğin karşısında yer alıp, Hakikatın ve Adaletin tarafını tercih etmemiz gerektiğinden; Sayın Ali Koç Beyefendiyi Saygı ve Selamlarımla Tebrik ve Takdir ediyorum.

İnşâAllah; Yeni Türkiye Dönemimizde, Sadece; Hâkikatın ve Adaletin sesi gümbür gümbür çıkar da; her daim suç işleyen herkese ve tüm suç örgütlerine gereken Devletimiz tarafından ivedilikle yapılır.

En Derin Saygı ve Selamlarımla;
SÜLEYMAN"

Denizolgun, son dönemde cemaat içerisindeki ayrışmada sık sık yaptığı karşı açıklamalar ile gündeme gelmişti.

Odatv

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.