"Fenerbahçe 35 bini aşan kombine satışıyla 400 milyon liralık gelir elde etti

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Jorge Jesus'u getiren, Lincoln Henrique ve Bruma'yı transfer eden Fenerbahçe, kombine ve loca satışlarıyla 400 milyon liralık gelir elde etti.

Yeni sezon öncesi takımın başına Jorge Jesus'u getiren Fenerbahçe, transfer dönemi başlamadan önce de Santa Clara'dan Lincoln Henrique'yi transfer ederken, PSV'den Bruma'yı kiraladı.

Fenerbahçe taraftarı, kulübün bu adımları sonrası desteğini gösterdi. Taraftarlar satışa çıkarılan kombine biletler için stat çevresinde gece ve sabah kamp kurdu. Kulüpten yapılan açıklamada da taraftarın satışa çıkarılan kombineleri tükettiği duyuruldu.

Sabah gazetesinin haberine göre Fenerbahçe'de kombine satışı 35 bini geçti. Loca ve kombine satışlarıyla kulüp 400 milyon TL gelir elde etti.

Anahtar Kelimeler:
FBFB Gelir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.