Fenerbahçe 31 yıl sonra!

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Son dokuz Süper Lig maçında kalesini gole kapatamayan Fenerbahçe, 1990-91'den sonra tek sezondaki en uzun serisini tekrarladı.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe, Fraport TAV Antalyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe'nin golünü 72. dakikada Jose Ernesto Sosa, Fraport TAV Antalyaspor'un golünü ise 81'de Doğukan Sinik attı.

Fenerbahçe, Opta'nın bu alanda detaylı analize başladığı 2014/15'ten bu yana en az şut çektiği üç maçın ikisini 2021/22 sezonunda oynadı:

Antalyaspor (Ocak 2022)
Göztepe (Kasım 2021)
Galatasaray (Ekim 2017)

Deplasmanda oynadığı son dokuz Süper Lig maçında da kalesini gole kapatamayan Fenerbahçe, tek sezondaki en uzun serisini tekrarladı (1990/91'de 9 maç).

Deplasmanda oynadığı son dört Süper Lig maçını kazanamayan Fenerbahçe (3B 1M), Temmuz 2020'den (7 maç) bu yana en uzun galibiyet hasretini yaşıyor.

Ntvspor

Anahtar Kelimeler:
FBFenerbahçeAntalyaspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.