Fatih Altaylı: "Galatasaray kendine sahaya çıkacak yeni bir teknik direktör bulmak zorunda"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Habertürk'te 'Terim Galatasaray’ın başında sahaya çıkamaz' başlığıyla yayımlanan yazısında, '"Futbol Federasyonu’nun açıklamasının 'Türkiye liglerinin iptalini istemek...' şeklinde başlayan ilk cümlesini okuyunca “Yandık” dedim.. "' diye başlayan Fatih Altaylı devamla. '"Arkası mutlaka 'Vatana ihanettir bölücülüktür' diye gelecek ve böyle bir isteğim olmadığı halde hemen hain ilan edileceğim"' şeklinde devam ediyor.

Yazısınındaki konuyu Fatih Terim'e getiren Altaylı devamla şöyle diyor;
"'Meğer öyle değilmiş.
Şuur yoksunu Federasyon yönetimi ufak ufak çark etmeye çalışırmış.
Çünkü ligleri oynatma kararı verdikleri gün takımlarda ortaya çıkan Covid vakaları onlar gibi “emir kullarının” değil, bizim gibi “akıl kullarının” haklılığını ortaya koydu.
Bu arada anlamadığım bir şeyi de paylaşmak istiyorum.
Beşiktaş maçından sonra ortalığı yıkan, Fatih Terim şimdi pek sessiz.
Bu sessizliği yönetiminin maçlar oynansın düşüncesinde olmasına bağlayanlar var.
Ancak şurası bir gerçek ki eğer maçlar oynanır ise Terim takımının başında olamayacak ve Galatasaray kendine sahaya çıkacak yeni bir teknik direktör bulmak zorunda.
Çünkü 65 yaş kısıtlaması sürdüğü müddetçe Terim ne maçlara gidebilir ne antrenmanlara.
Pazar günü yaşlılara verilen izin sırasında bile evinden uzaklaşmasına izin verilmediği için takımı ile beraber olamaz, takım antrenmanı gelip onun bahçesinde yapmadıkça!.."'

(fotoğraf. TRT Arşiv)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.