EURO 2020 maçında Christian Eriksen’in kalbi durdu

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Danimarka ile Finlandiya arasında oynanan EURO 2020 B Grubu maçında yıldız futbolcu Christian Eriksen'in kalbi durdu.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) B Grubu maçında Danimarka, Finlandiya ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada bir anda yere yığılan Danimarka’nın yıldız futbolcusu Christian Eriksen’in kalbi durdu.

Maçta 43. dakika oynanırken gelişen Danimarka atağında Christian Eriksen, taç çizgisine yakın bir yerde bir anda yere yığıldı. Mücadelenin hakemi oyunu durdurarak futbolcunun yanına koştu ve hemen sağlık ekiplerini sahaya davet etti. 15 saniye içinde Christian Eriksen’in yanına gelen sağlık ekibi, oyuncuya kalp masajı yapmaya başladı. Öte yandan takım arkadaşları da 29 yaşındaki futbolcunun etrafında bir çember oluşturdu.

Eriksen’e yaklaşık 15 dakika kalp masajı yapıldı. Yıldız futbolcu daha sonra sedye ile oyun alanının dışına taşındı. Eriksen’in sedyede kendisine gelmiş görüntüsü yüreklere su serpti. Eriksen’e kalp masajı yapıldığı sırada tribünlerdeki Finlandiyalı taraftarların “Christian”, Danimarkalı taraftarların ise “Eriksen” şeklinde tezahürat yaparak yıldız futbolcuya destek verdikleri gözlendi.

MAÇ KALDIĞI YERDEN DEVAM ETTİ

Önce Danimarka Futbol Federasyonu’ndan, ardından da UEFA’dan yapılan açıklama ile karşılaşmanın kaldığı yerden devam etmesine karar verildiği öğrenildi. UEFA, konu ile ilgili futbolculardan gelen talep nedeniyle maçın devam etmesi şeklinde bir karar alındığı belirtildi. Ancak UEFA’nın bu kararı, dünyanın her yerinden tepkiyle karşılandı.

Turktime

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.