Ergin Ataman: "Tüm Türk halkına armağan olsun. Şampiyon olduk. Tarih yazdık"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Avrupa'nın dev kupası Turkish Airlines EuroLeague'de son şampiyon Anadolu Efes, finalde İspanyol devi Real Madrid'i devirerek, üst üste 2. kez şampiyonluğa ulaştı. Avrupa'nın 1 numarası olan Anadolu Efes'te başantrenör Ergin Ataman, maçın hemen ardından açıklamalarda bulundu. Büyük bir coşku yaşayan tecrübeli başantrenör, "Bu takım Türkiye'de kanını, canını, yüreğini Ay-Yıldız için feda eder. Tüm Türk halkına armağan olsun bu şampiyonluk Şampiyon olacağız dedik. Şampiyon olduk. Tarih yazdık. İşte Türk adamı budur!" ifadelerini kullandı.

Avrupa'nın dev kupası Turkish Airlines EuroLeague'de son şampiyon Anadolu Efes, finalde İspanyol devi Real Madrid'i devirerek, üst üste 2. kez şampiyonluğa ulaştı. Avrupa'nın 1 numarası olan Anadolu Efes'te başantrenör Ergin Ataman, maçın hemen ardından açıklamalarda bulundu. 

Büyük bir coşku yaşayan tecrübeli başantrenör, EuroLeague'in İngilizce yayına Türkçe konuşarak, "Tüm Türk halkına armağan olsun. Şampiyon olduk. Tarih yazdık." ifadelerini kullandı.

Anadolu Efes EuroLeague Şampiyonu!

Ergin Ataman'ın CNNTürk'ün haberinde yer alan açıklamaları şu şekilde:

"Şimdi Türkçe konuşacağım. Bu takım Türkiye'de kanını, canını, yüreğini Ay-Yıldız için feda eder. Tüm Türk halkına armağan olsun bu şampiyonluk Şampiyon olacağız dedik. Şampiyon olduk. Tarih yazdık. İşte Türk adamı budur!"

"Anadolu Efes olarak hep dik durduk"

Ergin Ataman, sonrasında ise şu açıklamaları yaptı:

"İnanılmazı başardık, çok gururluyuz. Türk halkına armağan ediyorum. Bu maçı izleyen herkes bizim bir kez daha şampiyon olmamızı bekliyordu. Çocuklar tarih yazdılar. Üst üste 2 kez şampiyon olmak ve inanılmaz 2 maç. Gerçekten çok mutluyuz. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Zor günler geçirdik ama biz hiçbir zaman karamsarlığa ve ümitsizliğe kapılmadık. Anadolu Efes olarak hep dik durduk. Bugünlere gelmek için ailece hep bugünleri düşündük. Bizim kötü giden sezonu çevireceğimizi zaten hep biliyorduk. Onların da güvenine çok teşekkür ediyorum. Türkiye'ye ve Anadolu Efes Kulübü'ne çok büyük bir armağan getirdik"

"İnşallah Avrupa şampiyonu olacağız milli takımımızla"

Ergin Ataman, milli takım ile ilgili yöneltilen bir soruya şu cevabı verdi: "Önemli bir misyon daha var. Kaldı Avrupa şampiyonluğu Türk milli takımı ile. İnşallah onu da yapacağız. Türk halkı buna inansın. Burayı tamamladık biraz dinlenelim, Play-Off'ları oynayalım, biraz tatil yapalım inşallah eylül ayında da Avrupa şampiyonu olacağız milli takımımızla.

Anahtar Kelimeler:
Finans İstikrar Komitesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.