Büyükşehirli güreşçiler milli takımda

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Türkiye Güreş Federasyonu faaliyet takviminde yer alan Türkiye Yıldızlar Serbest Güreş Şampiyonası sona erdi. Sporcuların dereceye girmek ve milli takıma seçilmek için kıyasıya mücadele ettiği şampiyonada Bursa Büyükşehir Belediyesporlu güreşçiler 2 madalyanın sahibi oldu.

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen, Yıldızlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası Ordu’da düzenlendi. Recep Kara Spor Salonu’nda yapılan müsabakalarda Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları, 92 Kg’da Sertaç Üngör ikinci, 60 Kg’da Furkan Doğan üçüncü olarak madalya alırken, 48 Kg’da Adem Üçgün ise beşinci olarak milli takıma girmeye hak kazandı. Büyükşehirli üç sporcu 11-14 Nisan tarihlerinde Antalya’da yapılacak olan 22. Uluslararası Yıldızlar Zafer Turnuvası’nda milli formayla madalya arayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.