Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, cezalı duruma düştü

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Tecrübeli teknik adam, Hatayspor maçında yedek kulübesinde ve soyunma odasında bulunamayacak.

TFF 1. Lig'in 33. haftasında 1-1 sona eren Ekol Göz Menemenspor karşılaşmasında kırmızı kart gören Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, cezalı duruma düştü.

Bursasporx'de yer alan habere göre; Mücadelenin 80. dakikasında İzmir ekibinin kazandığı penaltı sonrasında hakeme yoğun itirazda bulunup sahanın içine kadar giren Buz, kırmızı kart gördüğü için cumartesi günü oynanacak Hatayspor deplasmanında yedek kulübesine ve soyunma odasında yer alamayacak.

İlk kez puan kaybetti

TFF 1. Lig'in 33. haftasında dün Ekol Göz Menemenspor ile 2-2 berabere kalan Bursaspor, yeni teknik direktörü İrfan Buz ile ilk kez puan kaybetti. Ligin 30. haftasındaki Adanaspor maçıyla birlikte göreve başlayan tecrübeli hoca, söz konusu karşılaşmada yeşil-beyazlıların 1-0 kazanmasıyla birlikte ilk galibiyetini almıştı. Timsah, ardından önce deplasmanda Giresunspor'u, sonra da iç sahada Altınordu'yu 1-0 mağlup edip 3'te 3 yapmayı başarmıştı.

Dün, Bursaspor ile 4. maçına çıkan İrfan Buz, 2-2 sona eren Ekol Göz Menemenspor karşılaşmasının ardından yeşil-beyazlılar ile ilk puan kaybını yaşamış oldu. Öte yandan Buz yönetimindeki Bursaspor, aynı zamanda ilk kez kalesinde gol gördü.

Anahtar Kelimeler:
Bursasporİrfan Buz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.