Beşiktaş'ın "Bırakmam Seni" kampanyası devam ediyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi 

Beşiktaş JK’nın ‘’Bırakmam Seni’’ kampanyası bütün hızıyla devam ediyor. Sekiz ay önce başlayan ve taraftarın yoğun desteğiyle süren kampanyaya Kartal Yuvaları’nda kolay bağış uygulaması getirildi.

Türkiye’nin ilk spor kulübü Beşiktaş JK’nın geçtiğimiz yıl Haziran ayında başlattığı “Bırakmam Seni’’ kampanyasına Kartal Yuvaları’ndan kolay bağış yapma imkanı sağlayan pos uygulaması geldi. Türkiye genelinde 71 mağazada başlatılan uygulama ile kampanyaya bağış yapan taraftarlar alışverişte indirim imkanına sahip olacak. Şubat ayının sonuna kadar devam edecek uygulamada pos cihazlarından 50 TL bağış yapan taraftarlar 300 TL ve üzeri alışverişte 50 TL indirim hakkı kazanacak. 300 TL üzeri katlarda yapılan alışverişlerde ise yine her 300 TL için 50 TL’lik indirim hakkı doğacak.

Hayata geçirilen uygulama ile ilgili konuşan Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Üyesi Enis Ulusoy;

‘’Bundan sekiz ay önce başlattığımız ‘Bırakmam Seni’ Kampanyamıza bugüne kadar destek veren taraftarımıza ve büyük Beşiktaş camiasına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerden aldığımız destek ve güvenle yolumuza devam ediyoruz. Kartal Yuvalarımızda Şubat ayına özel başlattığımız kampanyamız ile taraftarlarımızı gönül verdikleri forma ve ürünlerini alırken kampanyamıza da destek olmaya davet ediyorum. Beşiktaş camiası zor zamanlarda sergilediği birlik ve beraberlik ile ülkemizde her zaman örnek bir camia olmuştur. Şubat ayı için Kartal Yuvalarımızda başlattığımız bu uygulamanın hem taraftarımıza indirim, hem de kampanyamıza destek verecek olmasından mutluluk duyuyor ve bütün Beşiktaş taraftarını Kartal Yuvalarımıza bekliyorum. Projenin pos cihazlarının temini, programlanması ve dağıtımında destek olan ETİSAN FİRMASI’na da teşekkür ediyorum” dedi.

Kampanyada taraftarlara yaptıkları alışveriş sırasında verilecek sliplerde yer alan barkod okutularak otomatik indirim sağlanacak ve kampanya e ticaret ve indirimli ürünler hariç bütün Kartal Yuvaları’nda geçerli olacak.

www.bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.