Avrupa Şampiyonu Filenin Sultanları, 500 bin euroluk ödülün sahibi oldu

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 mağlup edip Avrupa Şampiyonu oldu. Avrupa Şampiyonu Filenin Sultanları, 500 bin euroluk ödülün de sahibi oldu. 

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın Final setinde rakibini 15-12 mağlup eden Türkiye, Avrupa Şampiyonu oldu.

Hollanda Kadın Voleybol Takımı ise 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda üçüncü oldu.

Belçika'nın başkenti Brüksel'de yapılan bronz madalya müsabakasında son Avrupa şampiyonu İtalya ile Hollanda karşılaştı. Rakibini 25-23, 28-26 ve 25-20'lik setlerle 3-0 yenen Hollanda, organizasyonu üçüncü tamamladı.

2023 CEV Avrupa Şampiyonası'ndaki ödüller de belli oldu. Avrıpa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, 500 bin euroluk ödülün sahibi oldu. İkinci olan Sırbistan 250 bin euro; üçüncü olan Hollanda Kadın Voleybol Takımı ise 150 bin euro ödül alacak.

T24

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.