"Askerlik yapmadılar; şımarıklar"

Kamerun’a 3-1’den puan veren Sırbistan oyuncuları için çarpıcı bir yorum geldi.

Kamerun karşısında 3-1 öne geçtiği maçtan 3-3’lük beraberlikle ayrılan Sırbistan’da futbolcular topun ağzına geldi. 

"Kartallar"ı sert bir şekilde eleştirenlerin başında ise ülkenin en popüler yorumcularından olan Rade Bogdanovic geliyor.

Hürriyet'in derlediği habere göre; kendisi de eski bir futbolcu olan Bogdanovic, milli futbolcuların kendi zamanlarında olduğu gibi askerlik yapmadığını ve bu nedenle şımarık olduklarını söyledi.

"Şımarıklar"

Ünlü yorumcu, “Çok yetenekli ve gerçekten iyi oyunculardan oluşan bir kadroya sahibiz. Eksiklikleri askerlik yapmamaları. Askerdeyken sevgiliniz, eşiniz ve anne babanız olmadan en az 5-6 ay yaşayabileceğinizi, yaşamanız gerektiğini bilirdiniz. İyi bir askerseniz iki günlük izin alırdınız. Bizim futbolcularımız askerlik yapmadılar ve bu yüzden biraz şımarıklar” ifadelerini kullandı.

Sırbistan gruptaki ilk maçında önce Brezilya'ya kaybetti; ardından Kamerun ile berabere kaldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.