Anadolu Efes'in Final Four'daki rakibi Olimpiakos

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Turkish Airlines EuroLeague'in çeyrek finalinde Monaco'yu 94-88 yenen Olimpiakos, seride durumu 3-2'ye getirdi ve Final Four'a yükselerek temsilcimiz Anadolu Efes'in rakibi oldu.

Turkish Airlines EuroLeague'de normal sezonu 2. bitiren Olimpiakos ile 7. sırada tamamlayan Monaco'nun çeyrek final eşleşmesinde tur atlayan taraf Yunan ekibi oldu.

Seride 2-2'lik eşitlikten sonra Pire'de çıkılan 5. maçta Olimpiakos, nefes kesen mücadelede kendi seyircisi önünde Monaco'yu 94-88 yendi ve durumu 3-2'ye getirip turnuvada Final Four'a yükselmeyi başardı. Olimpiakos, Final Four'da temsilcimiz Anadolu Efes ile eşleşti.

Olimpiakos'ta McKissic 18 sayı atarken; Monaco'da Mike James 24 sayı ile maçın en skorer oyuncusu oldu ve 10 da asist yaparak double double yaptı.

Final Four'un diğer ayağında iki İspanyol ekibi Barcelona ile Real Madrid eşleşmişti.

Turkish Airlines EuroLeague'de Final-Four maçları 19-21 Mayıs tarihleri arasında Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenecek.

.@TheNatural_05 that was cold ???? #7DAYSMagicMoment pic.twitter.com/P1KAxC4EyR

Ntvspor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.