Ali Koç: Obradovic burada kalmak istediği sürece kalabilir

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, FBTV'de yayımlanan "Gündem Özel" programında önemli açıklamalar yaptı.

Ali Koç, erkek basketbol takımının başantrenörü Zeljko Obradovic'in kulüpteki geleceğiyle ilgili olarak, "Obradovic bugün İstanbul'a geldi. Önümüzdeki sezon ne olacağını yarın oturup konuşacağız. Obradovic burada kalmak istediği sürece kalabilir. Fenerbahçe ve basketbolun efsanesidir. Fenerbahçe'deki yeri bambaşkadır" dedi.

'Bir federasyon başkanının bir kulübün içişleriyle ilgili bu şekilde konuşması çok zavallıca bir durum'

BBC'nin haberine göre Ali Koç, geçen hafta hafta Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'le yaşanan tartışma hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Nihat Özdemir'in söylediklerinin açık olduğunu belirten Ali Koç, "Bazı cümleleri çıkardığınız zaman, röportaj bağlamından kopuyor. Bu hafife alınacak bir konu değil. Tüm yanlış anlaşılmalara son vermek adına ben de sordum, '2010/2011 sezonu şampiyonu kimdir?' dedim. Çok basit bir soru. Çok net bir cevabı var. TFF, UEFA, Etik Kurulu... Hepsi tescillemiş..." diye konuştu.

Koç, sözerini şöyle sürdürdü:

"Bugün başında olduğunuz kurumun o gün verdiği kararları red mi ediyorsunuz? Ancak bunu düzeltme fırsatı kullanılmadı. Bir federasyon başkanının bir kulübün içişleriyle ilgili bu şekilde konuşması da çok zavallıca bir durum."

Ali Koç ayrıca Nihat Özdemir'in Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük'e mektup yazıp bunu basına verdiğini ancak Küçük'ün cevap olarak yazdığı mektubun ise açıklanmadığını belirtti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.