Adanaspor – Bursaspor Maçının Ardından

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Adanaspor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Bursaspor Teknik Sorumlusu Fazlı Tan, bir basın açıklaması yaptı

Tan, teknik bir değerlendirme yaptığı açıklamasında, "Maçtan önce her iki tarafın farklı hedefleri vardı. Bizim matematiksel olarak Play-off hedefimiz devam ediyor. Adanaspor da ligde kalma adına kendi statlarında oynadıkları maçtan galip gelmek istiyorlardı. Rakibimiz bize göre daha iyi bir oyun oynadı, istekli oynadı. Rakibe çok pozisyon vermedik ve hızlı hücum ile kontra atakları tercih ettik. Bunun sonucu ilk yarı bir penaltı yakaladık ve golü bulduk. İkinci yarı oyuncularımıza uyarılarımızı yaptık. Yine aynı şekilde rakibimiz baskılı başladı. Takım savunmasını iyi uyguladık. Çok pozisyonları olmadı. 65. dakikada bizim ciddi bir pozisyonumuz vardı ve onu kaçırdık. 70 ve 79. dakikalarda golleri bularak kazandık. Önümüzde milli maç arası var. Oyuncularımıza izin vereceğiz. Dönüşünde de Altay maçına hazırlanacağız. Art arda ikinci galibiyetimizi aldık. Serimizi sürdürüp play-off hedefimize ulaşacağız" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.