anlatıYORUM / "FANTASTİK CANAVARLAR" FİLMİNDEYİZ
 
BURSA ARENA / Haber Merkezi
 
Tuğçe YILDIRIM
 
Fantastik filmler sever misiniz?
Harry Potter çocukluğumun serisi ama hiçbir kitabını okumadım bu tarz bana hitap etmediği için. Belki de Harry gibi olmaya çalışan fazlaca çocuktan bıktığım için cazip gelmemiştir bana.
Size şu kadarını söyleyeyim sadece bir filmini izledim Harry Potter’ın. Lisedeyken son filmine arkadaş grubumuzla beraber gitmek zorunda kalmıştım.
Bunları neden anlatıyorum beklentisi sıfır olan bir kişi olarak bu filme gittiğimi ve bu tür filmler hakkında sadece yüzeysel yorum yapabileceğimi belirtmek istiyorum..
Buradaki yorumumu okuyanlar arasında Harry Potter tutkunları varsa onların yorumları daha farklı olacağı aşikardır.
Fantastik Canavarlar’ Harry’nin okuduğu kitaptaki adamın yaşadıklarını anlatıyor.
Filmi sıkılmadan izlediğimi söyleyebilirim sizlere. Çokça güldüm ve gerçekten eğlendim izlerken.
Bond çanta gibi bir çanta içinde canavar dünyası olduğunu düşünün ve bu canavarları yakalayan bir adam. Canavar yakalamaya çalışırken yaşadığı maceralar anlatılıyor filmde. Büyücülerle alakası olmayan, sade, normal bir insan, hayali fırın açmak olan bu kişi ile tanışıp onun hayali için imkan sunuyor büyücü.
Hatta macera boyunca beraber hareket ediyorlar. Hafızasından silinse de yaşadıkları hayal gücünde varmış gibi hamurlarında can buluyor adamın. Bu normal adam zihin okuyan bir kadınla gerçek bir bağ kuruyor. Sıkıcı, monoton , sıradan hayatına fantastik dünya sayesinde renk geliyor.
‘Danimarkalı Kız’ ve ‘Her Şeyin Teorisi’ndeki farklı karakterlere suratıyla, beden dilini kullanımıyla , karakteri yaşatması ve yaşamasıyla hayran kaldığım, girdiği her rolün üstünden kalkan bir oyuncu Eddie Redmayne başarısını bu filmde de göstermiş.

Çocuklarınızın , fantastik film severlerin ve Harry Potter hayranlarının seveceği ve kaçırmayacağı bir film.
İyi seyirler…
………
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.