Temaşa evlere taşındı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Doğaçlama Tiyatro Sporu ekibi ‘Yok Yere Temaşa’ gösterisi ile internet üzerinden canlı yayınla her Cuma akşamı saat 21.30’da evlere konuk oluyor.

İki takıma ayrılan oyuncuların, seyircinin yönlendirmesiyle doğaçlama olarak performans sergilediği oyun türü bugüne kadar büyük beğeniyle izlenirken, ‘Online Temaşa’ ilk olarak Cuma akşamı Büyükşehir Belediyesi’nin youtube kanalından evlere konuk oldu. Seyircilerin canlı sohbet ile katılarak oyuncuları yönlendiği oyunda kahkaha hiç eksik olmadı. İzleyici ile online olarak buluşan oyuncular Volkan Yıldız, Sergen Bölük, Faruk Oğur, Yüksel Hakverdi ve Tuba Bayram sergiledikleri performansla büyük beğeni topladı.

Yok Yere Temaşa ekibi her Cuma akşamı saat 21.30’da Büyükşehir Belediyesi’nin youtube kanalında Bursalılarla buluşmaya devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.