Sanatçı Coşkun Sabah; "Yanlış anlaşıldım. Servetim torunumun torununa bile yeter"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Salgın yüzünden işlerinin iptal olduğunu söyleyen sanatçı Coşkun Sabah, sözlerinin yanlış anlaşıldığını ifade ederek, "Servetim torunumun toruna bile yeter" dedi.

Müzisyen Sabah, salgın nedeniyle işlerinin iptal olduğunu söyleyerek “3-4 ay dayanırım, sonrasını bilmiyorum” deyince tepki çekmişti. Kanal D’deki ‘2. Sayfa’ya bağlanan şarkıcı şöyle konuştu:

“Bir yanlış anlaşılma oldu. 80-90’lı yıllarda çok iyi kazandım. 40 senedir 10’dan fazla gayrimenkul aldım. maddi problemim yok. Torunumun torunu geçinir. Ama krizde kira gelirlerimden feragat ettim. Kapalı dükkandan para alamam. Kenarda 450 bin TL bir şey var. Aylık giderim ise 70-80 bin. Bu açıklamayı o yüzden yaptım. Gerekirse gayrimenkullerimden birini satar geçinirim.” (t24)

Anahtar Kelimeler:
Coşkun Sabah
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.