Kenan Doğulu Denizli'de hayranları için söyledi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Yaz boyunca gerçekleştirdiği konser maratonuna dur durak bilmeden devam eden Kenan Doğulu, yıllardır dillerden düşmeyen efsane şarkılarını geçtiğimiz akşam Denizli Açıkhava Tiyatrosu’nda hayranları için söyledi.

Türk pop müziğinin güçlü yorumcusu Kenan Doğulu, Kerki Solfej’in düzenlediği 2019’un ilk Denizli Konseri’nde dansa davet eden hareketli şarkılarının yanı sıra romantik şarkılarından oluşan özel repertuarı, güçlü sahne yorumu ve şovlarıyla geceye damgasını vurdu.

Konsere gelen minik dinleyicilere, kulaklarının yüksek sesten zarar görmemesi adına bebek kulaklıkları dağıtan Kenan Doğulu, hayranlarının bir kez daha takdirini kazandı.

İzleyiciler tarafından yoğun ilgi gösterilen Kenan Doğulu ve Türkiye’nin önde gelen müzisyenlerinden oluşan orkestrası ayakta alkışlanan sahne performansı ile Denizlili hayranlarına unutulmayacak bir gece yaşattı

Anahtar Kelimeler:
MüzikKenan DoğuluDenizli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.