İş Sanat’tan “Sevda Bir Ateş Buldu Sende”

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İş Sanat’ın edebiyatı müzikle birleştiren şiir ve hikâye dinletileri, Edip Cansever’in eserlerinin yer aldığı “Sevda Bir Ateş Buldu Sende” başlıklı şiir dinletisi ile sezonu tamamlıyor.

İmgelerin şairi Cansever’in “Sonrası Kalır”, “Eylülün Sesiyle”, “Kirli Ağustos” ve “Yerçekimli Karanfil” şiirlerinin de seslendirildiği dinletinin ilk gösterimi İş Sanat’ın YouTube kanalında ve internet site­sinde 10 Mayıs saat 20.30’da yapılacak. 

Atilla Birkiye’nin hazırladığı, müzik yönetmenliğini Serdar Yalçın’ın üstlendiği, Mehmet Birkiye’nin sahneye uyarladığı dinletide şiirler, Tilbe Saran, Metin Belgin, Bülent Emin Yarar ve Hakan Gerçek tarafından seslendiriliyor.

İş Sanat’ın pandemi sebebiyle çevrim içi sürdürdüğü 21. Sezonunda yayınladığı Nâzım Hikmet - Bir Tren Kalkar Haydarpaşa Garı’ndan, Gülten Akın - Kestim Kara Saçlarımı, Cahit Sıtkı Tarancı - Düşten Güzel başlıklı şiir dinletileri ile Sait Faik Abasıyanık - Her Şey İnsanı Sevmekle Başlar, Hal­dun Taner - İnsan Sadece Bir Araç başlıklı hikâye dinletileri İş Sanat’ın YouTube kanalı ve internet sitesi üzerinden yıl boyunca ücretsiz izlenebilecek.  

Hibya Haber Ajansı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.