Hakan Aysev'den pop arabesk tarzı single

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Dünyaca ünlü Opera Sanatçısı Pavarotti ' nin tek Türk öğrencisi ve Operanın Türk Pavorottisi olarak bilinen Hakan Aysev yaşamını özetleyen muhteşem bir şarkının altına imza attı.

Sözleri Zafer Kerey, Bestesi Turgay Saka , Aranjesi Atınç Tombak'a ait olan; klip yönetmenliğini de Cem Burak Çimrin ' in üstlendiği "İmtihan" isimli pop arabesk tarzındaki şarkıya Antalya Kaş ' ta klip çekildi.

Videoklip' te Aysev'in dostları ve hayat arkadaşı, minik dostu Bianka oynadı.

Klipte ilgi çeken sahnelerden biri olan havuz sahnesi oldukça konuşulacak gibi görünüyor. Sanatçı Aysev klibiyle; "Ben artık bu şarkıyla birlikte arındım" mesajı veriyor. İmtihan Kerey Production etiketiyle 5 Kasım Cuma günü "NetD Müzik YouTube Kanalı " başta olmak üzere tüm dijital platformlarda yerini al...

Anahtar Kelimeler:
OperaPavorattiHakan Aysev
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.