Başkent'te Caz Rüzgarları Esti!

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Next Level Teras Konserleri’nin ilki Ankaralılardan büyük ilgi gördü; Terry Jorrys & Coverangers ziyaretçilere müzik dolu bir akşam yaşattı

JLL Türkiye tarafından yönetilen, konforlu ve güvenli alışveriş imkanı yanında gerçekleştirdiği etkinlikleriyle de Ankara’nın sosyal hayatına katkı sunan Next Level AVM, teras alanında düzenlediği caz konseri ile müzik ziyafeti yaşattı.

Normalleşmenin başlamasıyla birlikte etkinliklerine de başlayan Next Level AVM, Teras Konserlerinin ilkini büyük bir katılımla gerçekleştirdi. Açık havada düzenlenen organizasyonda caz müziğin başarılı isimlerinden Terry Jorrys & Coverangers en güzel caz şarkılarını Başkentliler için söyledi. Birbirinden özel caz, blues, rock ve farklı türlerde sevilen yerli ve yabancı şarkıları kendi tarzında yorumlayan Terry Jorrys, dinleyenlerden büyük alkış aldı. Eşsiz parçalarla büyülü anların yaşandığı gecede muhteşem dans gösterisi de hayran bıraktı.

Konserler sürpriz sanatçılarla devam edecek

Teras alanında mesafeye uygun şekilde yerlerini alan izleyiciler hep bir ağızdan sevilen şarkıları söylediler. Sanatçı Terry Jorry’s tarafından tek tek sahneye davet edilen konuklar müzik ve dansa eşlik ederek doyasıya eğlendiler.

Ünlü isimlerin katılımıyla devam edecek olan konserler, pandemi döneminde evlerde kapalı kalarak zor dönemler yaşayan Ankaralılara nefes aldırmaya devam edecek.

www.bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.