Mor ve Ötesi’nden seneye muhteşem veda

Rock müzik dünyasının ülkemizdeki en popüler gruplarından mor ve ötesi, devasa bir sahne prodüksiyonu ve ikonikleşmiş şarkılarından oluşan özel bir setlist ilehayranlarıyla buluşacak. Epifoni organizasyonuyla 30 Aralık’ta İstanbul Volkswagen Arena’da gerçekleşecek konserin biletleri Biletinial’da satışa çıktı.

Mor ve Ötesi, 2023 yılının son konserinde “Bir Derdim Var”, “Cambaz”, “Oyunbozan”, “Deli” ve “Araf” gibi klasikleşen şarkılarını bu gece için özel olarak hazırlanacak sahnede dinleyicilerle birlikte seslendirecek.

1995 yılında İstanbul'da kurulan Türk alternatif rock müzik grubu mor ve ötesi’nin temelleri lise dönemlerinde atıldı. O yıl yayınlanan ilk albümleri 'Şehir'den sonra başarıları katlanarak artan grup, “Bırak Zaman Aksın”, “Gül Kendine”, “Yaz”, “Dünya Yalan Söylüyor”, “Büyük Düşler”, “Başıbozuk”, “Masumiyet Ziyan Olmaz”, “Güneşi Beklerken” ve “Sirenler” albümlerini yayımladı.

bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.