Kırımoğlu'nun hayatını anlatan "Mustafa" filminin gösterimi başlıyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Kırım Tatarlarının Milli Lideri Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu’nun hayatını anlatan 2017 yapımı, 3 Temmuz 2022 Pazar günü (bugün) 16.00’da Beyoğlu’nda Atlas Sineması’nda gösteriliyor.

Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle 15 Temmuz Derneğinin hayata geçirdiği, bu yıl ikincisi düzenlenen On5Sıfır7 Film Haftası çerçevesinde İstanbul’da üç ayrı sinemada, 2017 yapımı “Mustafa” filmi ücretsiz olarak gösteriliyor..

Kırım Tatar yönetmen Ahmed Sarıhalil’in yönettiği, Kırım Tatar halkının milli lideri, Ukrayna Milletvekili Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu’nun hayatını anlatan “Mustafa” filmi,  zorlu hayat hikayesini belgeselde aktarabilmek için dünyanın çeşitli yerlerinde yaşayan onlarca insanla; muhalifler, hak savunucuları ve Kırım Tatar Milli Meclisi (KTMM) üyeleri ile yapılan röportajlardan oluşuyor.

“Mustafa” filmi bugün saat 16.00’dan itibaren Beyoğlu İstiklal Caddesi’ndeki Atlas Sineması’nda gösterime sunuluyor.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.