İstanbul’da yeni festival heyecanı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İstanbul, 23 Temmuz-14 Ağustos tarihleri arasında yeni bir festivale ev sahipliği yapacak.

Focus İstanbul Etkinlik Yönetimi tarafından ilk kez düzenlenen İstanbul Festivali, Yenikapı’da gerçekleşiyor.

23 gün boyunca saat 16.00’da başlayıp gün boyu sürecek festivalde Selda Bağcan, Kenan Doğulu, Sertab Erener, Volkan Konak, Fatma Turgut, ve Pinhani’nin aralarında bulunduğu pek çok sanatçı konser verecek.

Milliyet Sanat'ın haberine göre, Festivalde illüzyon gösterileri, interaktif şovlar, oyun parkurları, çocuk tiyatroları, kukla gösterileri, dans şovlar, kaykay ve grafiti şovlar, canlı heykel ve pandomim gösterileri, söyleşiler ile tiyatro oyunları gibi pek çok etkinlik düzenlenecek.

Festival aynı zamanda İstanbul Şarkı Yarışması, Benim İstanbul’um fotoğraf yarışması gibi etkinliklere de ev sahipliği yapacak. Ayrıca, çağdaş sanatın önemli temsilcilerinin eserleri de “Heykelpark” ve “Yeni Medya: NFT” sergilerinde sanatseverlerle buluşacak. Biletler ise 30 TL’den satışa sunulacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.