İbrahim Tatlıses kararını verdi! İşte milletvekili aday adayı olacağı parti

14 Mayıs'ta yapılacak seçimler öncesi milletvekili adayı ve aday adayı olmak için partilere başvurular devam ediyor. İbrahim Tatlıses de milletvekili aday adayı olmaya karar verdi. İşte başvurduğu parti...

Türkiye 14 Mayıs'ta seçime gidiyor. Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinin yapılacağı gün yaklaşırken, adaylık başvuruları devam ediyor. "İmparator" lakaplı şarkıcı İbrahim Tatlıses Şanlıurfa'dan milletvekili aday adayı olmak için başvuruda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan sevgisini her zaman dile getiren Tatlıses Ak Parti'den aday olacak. 

İbrahim Tatlıses kararını verdi! İşte milletvekili aday adayı olacağı parti - Resim : 1

DAHA ÖNCE DE ADAY OLMUŞTU

Gazete Magazin'in haberine göre İbrahim Tatlıses, Şanlıurfa'dan Ak Parti aday adaylığına başvuruda bulundu. Tatlıses daha önce de 4 kez Ak Parti'den aday olmuştu. İbrahim Tatlıses, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Şanlıurfa'da gerçekleştirdiği açılış törenine de katılmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.