Ayvalık 8. AIMA Müzik Festivali, Golden Horn Brass konseriyle sona erdi

Ayvalık 8. AIMA Müzik Festivali, bu yıl 50. yaşını farklı etkinliklerle kutlayan Milliyet Sanat dergisinin sponsorluğunda gerçekleşen Golden Horn Brass konseriyle sona erdi.

22 Ağustos Pazartesi akşamı Ayvalık Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen konserde Türkiye’nin ilk ve en uzun soluklu bakır nefesli beşlisi olan Golden Horn Brass, müzikseverlere Barok, klasik, caz, pop ve yerel ezgilerden oluşan rengarenk bir repertuar sundu.

İstanbul ve Ankara'da yaşayan ve halen Bilkent Senfoni Orkestrası, Hacettepe Senfoni Orkestrası ve Mimar Sinan Devlet Konservatuvarı'nda öğretim görevlisi olan beş müzisyenden oluşan Golden Horn Brass’ın, Ayvalık’ın kent merkezi olan Cumhuriyet Meydanı’nda halka açık olarak verdiği kapanış konserine ilgi çok büyük oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.