4. Bodrum Kaleiçi Etkinlikleri Sanatseverlerle Buluşuyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

4.Bodrum Kaleiçi Etkinlikleri, Bodrum Kalesi’nde sanatseverlerle buluşuyor. Etkinlikler bu akşam saat 21.00’de “Akdeniz Esintileri” konseri ile başlayacak. Orkestra şefi Rustem Rahmedov yönetiminde Mersin Devlet Opera ve Balesi Orkestrası sanatseverlerin karşısına çıkacak.

23 Temmuz’da “3 Tenor” konserinde Murat Karahan, Efe Kışlalı ve Hakan Aysev seslendirecekleri zengin bir programla sahnede olacaklar. İtalyan kontrbasçı, basçı ve vokal Beatrice Valente, İtalyan caz piyanisti Ergio Valente ile perküsyon sanatçısı Rocco Sagaria’dan oluşan Beatrice Valente Jazz Trio, 30 Temmuz’da sanatseverlerle buluşacak.

Milliyet Sana'ta yer alan habere göre, Beatrice Valente Jazz Trio, efsaneleşmiş klasik caz eserlerinin yanı sıra Akdeniz ve Avrupa cazının seçkin örneklerine uzanan programları ile Bodrumlu sanatseverlere keyifli bir performans sergileyecek.

Flamenko dansının en önemli isimlerinden AIDA Gomez Dans Topluluğu da “Carmen” gösterileri ile 4. Bodrum Kaleiçi Etkinlikleri’ne renk katacak. Topluluk, Bizet’in klasik müziklerinin gösteri için Jose Antonio Rodriguez’in yorumuyla bestelenmesiyle hazırlanan Flamenko eserlerini sahneleyecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.