TV Programcısı Can Ataklı koronavirüse yakalandı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

TELE1 Televizyonu, Programcısı Can Ataklı koronavirüse yakalandığını duyurdu. Karantinaya giren Ataklı’nın TELE1’de yayınlanan Kulis programının sunuculuğunu ise sunuculardan Begümhan Aydoğan yapacak.

Can Ataklı’nın yeni tip koronavirüs testi pozitif çıktı. Twitter hesabı üzerinden duyuru yapan Ataklı, herhangi bir semptom göstermediğini belirtti.

Ataklı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Önemli Duyuru: Dün yapılan korona testim pozitif çıktı. Bu nedenle bir süre Tele1’deki Kulis programına çıkamayacağım. Şu an iyiyim. Semptomlar yok. Çok hafif bir kırıklığım var. Umarım hızlı biçimde atlatacağım.”

Ataklı’nın hafta içi her gün 11.00 – 13.00 arasında TELE1’de yayınlanan Kulis programının sunuculuğunu ise bu sürede kanalımız sunucularından Begümhan Aydoğan yapacak.

MERDAN YANARDAĞ’DAN AÇIKLAMA

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ’dan da konuya ilişkin açıklama geldi. Yanardağ, paylaşımında Ataklı’nın sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Yanardağ, Twitter paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Can Ataklı’nın dün yapılan Kovid-19 testi pozitif çıktı. Bu nedenle TELE 1’deki programına kısa bir süre ara verecek. Arkadaşımız gayet iyi durumda. Kısa sürede tamamen iyileşmesini bekliyoruz. Kulis programını bir süre Begümhan Aydoğan sunacak. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.