Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'da Omicron varyantının bulaşma hızının çok yüksek olduğu

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Omicron vaka sayılarının en yüksek olduğu yerin İstanbul olduğunu açıkladı.  

İstanbul'da İl sağlık yöneticileri ve hastane başhekimleriyle bir toplantı düzenleyen Sağlık Bakanı Koca toplantıyı müteakiben bir açıklama yaparak; vaka sayılarındaki artışın endişeye mahal verecek bir durumda olmadığını belirtti ve şunları söyledi;

"İl sağlık yöneticilerimiz ve başhekimlerimizle bir araya gelerek vaka sayımızın en yüksek olduğu İstanbul’un sağlık hizmetlerini yerinde değerlendirdik. Artan vaka sayıları sebebiyle hastaneye yatan sayısında bir miktar artış gözleniyor. Endişeye mahal verecek olumsuz bir durum olmasa da tedbirde ısrar etmek gerekiyor. Omicron varyantının bulaşma hızı çok yüksek. Kişisel koruyucu tedbirlere her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Aşı, maske ve mesafe en önemli gücümüz. Maskeyi kalabalık ortamlarda aklımızdan da yüzümüzden de çıkarmayalım."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.