Pozitif vaka sayısı İstanbul'da 2 katına çıktı. En düşük il ise yine Van

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2021 yılı son haftasının koronavirüs vaka haritasını açıkladı. Vaka sayılıları yönünden 57 ilde artış görülürken bazı büyükşehirlerde katlanarak arttı. 100 bin kişide en yüksek vaka sayısı 825,92 ile Eskişehir'de görüldü. İstanbul'da da artış 2 katına çıktı. En düşük sayı ise yine Van'da.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 25-31 Aralık tarihlerine ilişkin vaka haritasını paylaştı. Vaka sayısının en yüksek olduğu Eskişehir`de, yükseliş bir önceki haftaya göre iki kat oldu. Eskişehir`de vaka sayısı 100 bin kişide 825,92 oldu. En yüksek vaka sayısında İstanbul ikinci sırada yer aldı. İstanbul`da vaka sayısı bir önceki haftaya oranla iki kat artarak 663,69 oldu.

İşte Bakan'ın paylaştığı vaka sayısı haritası:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.