İlahilerle Gönüller Mest Oldu

Şifalı termal suyu ile bilinen Karatay Termal Tatil Köyü özel misafirleriyle gönüllere dokunulan gecede okunan ilahilerle konukların gönlünde taht kurdu. Erbakan Vakfı Avrupa’nın 2.’sini gerçekleştireceği ‘Son Kale..

Şifalı termal suyu ile bilinen Karatay Termal Tatil Köyü özel misafirleriyle gönüllere dokunulan gecede okunan ilahilerle konukların gönlünde taht kurdu.

Karatay Termal Tatil Köyü

Erbakan Vakfı Avrupa’nın 2.’sini gerçekleştireceği ‘Son Kale Ailemiz’ eğitim kampının istişare toplantısı için buluştuğu Karatay Termal Tatil Köyü’nde tesisin tüm misafirlerine verilen ilahi konseri büyük bir katılım ve memnuniyetle gerçekleştirildi.

Erbakan Vakfı Avrupa Koordinatörü Halid Erdemir öncülüğünde gerçekleştirilen istişareler Karatay Termal Tatil Köyün’de devam etti. İstişare toplantısına ilahi ses sanatçısı Ali Nayer’de davetliydi.

Akşam yemeği sonrası sanatçı Ali Nayer’in iki gün üst üstte verdiği ilahi konseri ile tüm misafirler arasında bir birliktelik oluştu. Ali Nayer ilahileri seslendirirken misafirler, sanatçı Nayer’e eşlik ettiler. Birer saat kadar süren ilahi konseri sonrası tesis müdürü Nur Küçük organizasyonu sağladığı için Erbakan Vakfı Avrupa Koordinatörü Halid Erdemir ve sanatçı Ali Nayer’e hediye takdiminde bulundu.

KARATAY TERMAL TATİL KÖYÜ

İstanbul Tıp Fakültesi’nin yaptığı araştırmayla eklem rahatsızlıklarından romatizmaya, kas sistemi sendromlarından bel-boyun ağrılarına, stresten aşırı kiloya kadar sağlıklı yaşam için fayda sağlayan şifalı termal suyuna sahip.

8 Ağustos 2020 tarihinde Misafir kabulüne başlayan Karatay Termal Tatil Köyü, açık ve kapalı sosyal alanlarıyla yurt içi ve yurt dışından misafir ağırlamaya devam ediyor.

NASIL GİDİLİR

Karatay Termal Tatil Köyü, Konya merkezdeki Hz. Mevlana’nın kabri bulunan Mevlana Müzesi’ne 53 km mesafededir. Adana yolunun 50. kilometresinde bulunan tesis, rengarenk atmosferi ile görsel bir şölen sunan İsmil Lale Tarlaları’na 16 km yakınlıkta, havalimanına 66 km, otogara 59 km, YHT Garına 58 km uzaklıktadır. Tesis her mevsim hizmet vermektedir.

ERAJANS

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.