Bursa Valisi Erbakan Vakfı'nı kabul etti.

Bir süre önce Urfa’dan Bursa valiliğine atanan Bursa Valisi İzzettin Küçük’ün Bursa’ya gelmesiyle ilgili olarak Erbakan Vakfı Bursa Şubesinin hayırlı olsun ve nezaket ziyareti vesilesiyle bir araya geldiler.

Ülkemizin OHAL  sebebiyle ertelenmiş ziyaret Vali İzzettin Küçük’ün kabul etmesiyle gerçekleşmiş oldu.
Ziyaret esnasında ülke meseleleri ele alındı karşılıklı memnuniyet içeren mesajlar verildi. Naim Öztürk Bey Erbakan Vakfı çalışmaları hakkında bilgi sunumu yaptı.
Ziyarete Erbakan Vakfı Bursa Şube Başkanı Sayın Naim Öztürk, İl Teşkilatlanma Başkanı Sayın Hasan Karabulut, İl yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Yardımcısı Nihat Aslan, Mikayil Yılmaz, Murat Sezensoy,  Hasan Durmuş, İbrahim İleri ve Genel Merkez İstişare üyesi Sayın Orhan Altınöz Bey’ler katıldılar.



Sonrasında Erbakan Vakfı Bursa Şube başkanı Sayın Naim Öztürk Bey Sayın Valiye “DAVAM” isimli kitabı ve bir çiçek hediye takdimi yapıldı.

Hatıra fotoğrafı çektirilerek hayırlı olsun ve nezaket ziyareti gerçekleştirilmiş oldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.