Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi, koronavirüsün Omicron varyantına yakalandı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal hesabından kendisinin ve eşi Emine Erdoğan’ın Kovid-19 testlerinin pozitif çıktığını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Twittter hesabından kendisinin ve eşi Emine Erdoğan’ın Kovid-19 testlerinin pozitif çıktığını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda“Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı. Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz. Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz.” diye kaydetti.

Eşi Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın paylaşımını alıntılayarak paylaştığı mesajında“Anca beraber, kanca beraber. İnşallah en kısa sürede bu hastalığı Tayyip Beyle birlikte atlatacağız. Dualarınızı bekliyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kovid-19 testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın sağlık durumlarının iyi olduğunu Twitter üzerinden, “Omicron varyantının hızla yayıldığı bu dönemde, hafif belirtiler üzerine Sayın Cumhurbaşkanımız ve değerli eşleri Emine Erdoğan için yapılan Kovid-19 testi pozitif çıktı. Sağlık durumları çalışmalarını aksatmayacak kadar iyi. Kendilerine tekrar geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum.” açıklamasıyla duyurdu.

Birçok siyasi ve önemli isim geçmiş olsun dileklerini sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletti.

UKRAYNA CUMHURBAŞKANI ZELENSKIY’E TEŞEKKÜR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kovid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından kendisine geçmiş olsun mesajını ileten Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodımır Zelenskıy’e, “Kıymetli dostum, bu güzel mesajınız için şahsım ve eşim adına en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlere, ailenize ve Ukrayna halkına selamlarımı iletiyorum.” sözleriyle teşekkür etti.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.