Bakan tarih vermişti… Taşeronlar grevde!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından 1-2 hafta içerisinde hasta kabule açılacağı duyurulan Bayraklı Şehir Hastanesi’nde ödenmeyen alacaklar için firmalar 11 Ekim Çarşamba itibariyle iş durdurdu. Hakbey İnşaat, Elektromak, Alper Erdem, FHM, Zen İnşaat firmalarının yaklaşık 400 milyon TL alacaklarının olduğu bildirildi.

Bayraklı’da bulunan ve birçok kez açılışı ertelenen, son olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından 1-2 hafta içerisine hasta kabule başlanacağı duyurulan Şehir Hastanesi’nde bu kez ödeme krizi çıktı.

Elektrik, fayans doğrama, cam, klima, peyzaj gibi işleri yapan Hakbey İnşaat, Elektromak, Alper Erdem, FHM ve Zen İnşaat firmaları alacaklarını tahsil edemedikleri için iş durdurma eylemine başladı. Firmaların ödeme yapılmamasından kaynaklı malzeme tedariği sorunu yaşadığı ve işçilerin paralarını ödeyemedikleri aktarıldı.

Firmaların yaklaşık 400 milyon TL alacakları olduğu ve alacakların ödenmesi ile yeniden çalışmaya başlanacağı aktarıldı.

bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.