Sağlık konusunda umutsuzluğun zirvede olduğu, çaresizliğin tavan yaptığı günümüzde; insanlar çok çeşitli algı operasyonları ile “çok karmaşık, anlaşılması çok zor, gizemli ve birçoğu çözümsüz binlerce hastalığın var olduğuna” inandırıldı.

Genetik, kronik veya dejeneratif” gibi etiketlerle isimlendirilmiş hastalıklar karşısında “çaresizlik öylesine etkili öğretildi ki” hiç kimse acı çekerek aylarca hatta yıllarca “hem tedavi edildiğini zannedip, hem de tedavisi yok denilen hastalıklar tarafından” yavaş yavaş tüketilerek ölmeyi yadırgamaz hale geldi.

Sağlıklı olmak için kendi seçiminizi yapmak zorundasınız. Çünkü “sağlığınızın iyi yada kötü olması tamamen kendi ellerinizle yaptıklarınız sonucudur.” İnsanların “sınırsız sağlık kapasitelerini keşfederek,” sağlık kontrollerini kendi ellerine almaları mümkündür ve geleceğimiz için zorunludur.

Bilmenizi isterim ki; “hastalıklar karşısında çaresiz değiliz!” Sağlık konusunda düşünceniz etrafına örülen duvarları yıkarak “öğretilmiş çaresizliğin baskısından kurtulun.” Kendi aklınıza ve bedeninize güvenin.

Sadece “düşüncenizi, beslenme şeklinizi ve hayat tarzınızı değiştirerek tüm yaşam kalitenizi değiştirebilirsiniz.” Doktorları hayatınız boyunca “tüm sağlık problemlerinizin takipçisi, hastalıklarınızın tek iyileştiricisi olarak görmeniz” yanlıştır. “Hasta olmadan önce, sizin de yapabileceğiniz bir şeyler olduğunu” artık öğrenip dikkate alın.

İnternette yıllardır PDF olarak ücretsiz dağıttığım “Kanserle Savaşırken Öğrendiklerim” adlı kitabı okuyup, kısmen bile uygulamanız halinde, “hastane koridorlarında servis servis gezerek hastalıklara karşı yaptığınız maçı kaybetmeden,” sağlık yolunda bilinçli bir şekilde ilerlemenize yardımcı olacaktır.

Yazılanların tamamını okuyup, gerekenleri uygulamanız halinde “sınırsız sağlık kapasitenizi keşfederek fabrika ayarlarınıza dönecek” ve ziyaretler dışında “hastanelere gitmek zorunda kalmayacaksınız.

Hayatınızın hiçbir döneminde “sağlığınızdan daha değerli mal varlığınızın olmayacağını” asla unutmayın.

Sağlık bilincimizin çoğalmasına katkı sağlaması umuduyla, “hakim güçler tarafından zorla yaşatılan felaketlerin” son bulması dileğiyle sağlıklı ve mutlu hafta sonları….

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.