Ressam Nilgün Sipahioğlu Dalay’ın "Üst-Dünya Habercileri" isimli kişisel resim sergisi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

isimli kişisel resim sergisi, mikado Sanal Galerisi ile dijital platformdaki yerini aldı.

Dalay, geçtiğimiz Kasım ayında galeri sanatyapım’da gerçekleşen ve sanat izleyicisi tarafından büyük beğeni toplayan kişisel sergisi sanal galeri ile güncelledi."Üst-Dünya Habercileri" Ressam Nilgün Sipahioğlu Dalay’ın

Dalay, sanal sergisi ve dijital platform ile ilgili düşüncelerini şöyle ifade etti:

" Geçtiğimiz Kasım ayında Ankaralı sanatseverlerle buluşmanın heyecanını yaşadım. Sergime gösterilen ilgi beni çok mutlu etti. Pandemi dönemi ile gelişen sanal sergi anlayışı ile çalışmalarımı kayıt altına alıp daha geniş sanatsever izleyiciye ulaştırmak istedim. Sergi sürecimdeki tüm iletişim çalışmalarımı yürüten mikado Dijital İletişim Ajansı ile mikado Art Gallery bünyesinde sergimi yeniden düzenledik ve kalıcı bir kayıt haline getirdik. Dijital platformların bizlere sunduğu avantajları daha fazla sanatsevere ulaşmak adına değerlendirmek beni çok mutlu etti."

bursaarena.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.