Tarihçi - Yazar Koray Kamacı ; "Mart ayı için büyük kaoslar planlıyorlar !.." 
BURSA ARENA / Haber Merkezi

Tarihçi - Yazar Koray Kamacı; "..Kaos düzeninin mimarları Mart ayı için büyük kaoslar planlıyorlar !.." şeklinde ilginç bir analizde bulundu.

"Türkiye üzerine büyük oyunlar oynanıyor. Bu oyunları kuranlar içteki kuklaları ile birlikte Mart ayında büyük kaoslar planladılar.." şeklinde öngörüde bulunan Kamacı, gazetemizdeki bu hafta yayınlanan "ZİRVEDEKİ YALNIZLIK" başlığındaki köşe yazısında;
"Bu hususta öncelikle 20 Şubat tarihi sürekli kulağıma gelen bir tarihtir. Dünün Ulusalcıları bugünün küreselcileri Mart ayı için uyuyan pek çok hücreleri de uyandırdı. Özellikle sokak olayları ile bir başlangıç yapmak istiyorlar. Daha sonra ise önemli suikastlar ile ülkede kaos ortamı oluşturmak en büyük hedefleri. Mart ayı tesadüf bir tarih değil! Nisan ayında yapılması planlanan Referandum için son viraj olarak görüyorlar. Vaziyet böyleyken Cumhurbaşkanı’nı da bu süreçte güç kaybettirmek için çeşitli ayak oyunları ile yıpratmaya çalışıyorlar. Özellikle Cumhurbaşkanı’nın en yakınlarında bu üstte bahsettiğim dünün Ulusalcıları bugünün küreselcileri olanlar ile irtibatta olanlar var. Cumhurbaşkanı’nın altını en yakınları ve bir zamanlar en yakınında olanlar işbirliği halinde oymaya çalışıyorlar. Referandum için en büyük tehlike de Pirincin içindeki beyaz taşlardır. Cumhurbaşkanı bu konuda çok dikkatli olmalıdır. Sultan 2. Abdülhamid Han’ın yalnızlığını yaşıyor Cumhurbaşkanı… Üstelik makamlar konusunda Adam sıkıntısı da çekiyor. Tıpkı Abdülhamid döneminde olduğu gibi! İki Liderinde en önemli ortak özelliği keskin zekaları ve Devlet adamlığıdır. Gelelim Mart ayına ! Gidişata ve bana gelen bilgilere bakılırsa, Mart ayı dert ayı olacak gibi. Kaos düzeninin mimarları iş başında... Mart ayı için büyük kaoslar planlıyorlar.." açıklamalarında bulundu.

Koray Kamacı'nın bu analizinin tam metnine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz..;

OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==> http://www.bursaarena.com.tr/zirvedeki-yalnizlik-makale,524.html

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.