Milletvekili Kuşoğlu'nun eşi vefat etti.

        BURSA ARENA / Haber Merkezi
 

        CHP Ankara Milletvekili Bülent KUŞOĞLU'nun eşi Tülin KOŞOĞLU tedavi gördüğü Ankara Başkent Üniversitesi Hastanesinde hayatını kaybetti.

    Bülent KUŞOĞLU, Vakıfbank Emeklileri Derneği Ankara Şubesi tarafından düzenlenen toplantıya katılmış ve Vakıfbank emeklisinin mağduriyeti konusunda; " VB Emeklisinin gerçek hak  mağduru  olduğuna inanıyorum,  konuyu derinlemesine inceledim,  Torba yasa ile getirilen ve VB emeklisinin mağduriyetine yol açan 6111 / 53 sayılı yasadaki hukuksuzluğun giderilebilir,  konu ile ilgili de elimizden  gelen her türlü girişimde bulunacağız"  demişti.

     Kıymetli arkadaşımız Bülent KUŞOĞLU'nun Hakk'ın rahmetine kavuştuğu eşi Tülin KUŞOĞLU'nun cenazesi   yarın 2 ekim 2016 ( pazar )  Ankara Kocatepe camiinde kılınacak olan  öğle namazını müteakip defnedilecektir. BURSA ARENA ailesi olarak Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin BEKAR 8 yıl önce

Hüseyin Bekar Degerli hemserim bolgemizin m.vekili B.KUSOGLUNA Bassagligi ve sabir dilerim..

Avatar
Erhan UYSAL 8 yıl önce

Sayın Vekilimiz Bülent KUŞOĞLU na Başsağlığı dilerim.Allah sabırlar versin.