Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin Paşa, yine Şehit Ailelerini kucaklıyor

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin Paşa, yoğun görev programından fırsat buldukça Şehit Ailelerine ziyeretlerde bulunuyor. Onlarla kucaklaşıyor, dertlerini dinliyor.

Geçtiğimiz hafta Aksaray'a giderek Şehit Aileleri Derneği ve Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret eden Arif Çetin Paşa,  Suriye'de görev yapan bir jandarma uzman çavuşun ailesine ve İzmir Bornova'da görev yapan diğer bir uzman jandarmanın babasına da ziyarette bulundu.

Aksaray Valiliği ziyaretiyle başlayan programında Çetin Paşa, Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu ile birlikte ilk olarak Şehit Aileleri Derneğinde yöredeki şehit aileleri ile buluştu. Şehit babası ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin Koçak ile sohbet ederek, Dernek Başkanı Koçak'ı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile telefonla görüştürdü. Bu görüşmede Bakan Yerlikaya, "Biz vatanımız, milletimiz, değerlerimiz ve mukaddesatımız için şehit düşen kardeşlerimizi cennette cem eyle rabbim diye dua ediyoruz. Gönüllerimiz bir. İyiler, doğrular hep böyle kenetlendikçe bozguncular, şeytanın askeri olanlar her zaman kaybetmeye mahkumdurlar" şeklinde açıklamada bulundu.

15 Temmuz hain FETÖ kalkışmasına, devlet adına cesaretle ilk karşı duran ve PKK'lı canilere nefes aldırmayan "Efsane Paşa", şehit ailelelerini kucaklamaya devam ediyor, Devletin şevkat eli olarak Onların acılarına ortak oluyor ve dertlerine çare olmaya da çalışıyor. 

bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.