Değerli Bursa Arena Okurları;

Nihayet 14 Mayıs 2023 Pazar gününe ulaştık.
Cumhurbaşkanı ve Milletvekillerimizi seçmek için oylarımızı kullanacağız.

Cumhurbaşkanı adaylarından Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu veya Sinan Ogan’a ve ayrıca milletvekilleri için de gönlümüzdeki siyasi partilere oy vereceğiz.

Kampanyaları sürecinde siyasetçilerimizi, maalesef yine yüksek seslerle, zaman zaman nezaket hadlerini aşan hakaret ve ithamlarla, birbirlerine meydan okumalarla; bunların da ötesinde Cumhurbaşkanı adaylarından Muharrem İnce’ye yapılan ahlaksız bir kumpası da izlememize rağmen; Türk Milleti'nin kendisine göre en isabetli kararları “sükûnet içerisinde” vereceğine inanıyorum.

Oylarımızı mutlaka kullanalım.

Oy kullanmayan komşumuz, arkadaşımız, akrabamız kalmasın. Onları da arayalım ve teşvik edelim.

Oy kullandıktan sonra, bizimle aksi yönde oy verdiğini öğrendiğimiz ya da tahmin ettiğimiz komşularımıza, arkadaş ve dostlarımıza özellikle selam verelim, samimiyet ve dostluk gösterelim. Demokratik bir hakkın farklı kullanımının, dostluk, kardeşlik ve toplumsal bağımıza renk kattığını dahi söyleyelim.

BURSA ARENA Ailemizin de amaçları bu tür konulara yöneliktir.

Olaylar, gelişmeler ve şartlar ne olursa olsun; farklı görüşte, farklı sosyal ve kültürel yapıda, farklı dini inanç ve etnik kökende olanlarıyla birlikte, tüm halkımızın el ele, kol kola ve gönül gönüle birlikte yaşaması.. Bu farklılıkların bir toplumsal ve kültürel zenginlik olarak görülmesi, karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün hakim kılınması.. Gerçek demokrasi de bu değil mi zaten.

ÖNCE DÜRÜST VE SAMİMİ, SEVGİ, SAYGI, KARDEŞLİK VE KARŞILIKLI HOŞGÖRÜYÜ İLKE EDİNMİŞ BİR TOPLUM;

EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE YÜRÜMEYİ İÇSELLEŞTİRMİŞ, GÜZEL AHLAKLI VE BİLİM YOLUNDA BİR GENÇLİK..

Almanı- Fransızı, İngilizi- Yahudisi ve bilmem nesi bunları başardıktan itibaren, ulusal kalkınma yolunda ilerleyebilmişlerdir. Bizim de daha iyi ve güzelini geliştirip, başaracağımıza inanıyorum.

Seçim sandıkları açıldıktan sonra öyle ya da böyle her olası mümkün sonuçlar karşısında, milli bütünlük inancımız ve üniter devlet anlayışımız her zorluğun üstesinden gelecektir. Yeter ki toplum olarak buna inanalım ve bir olalım, birlik içinde olalım.

14 Mayıs 2023 Seçim sonuçlarının;

Milli birliğimize, cumhuriyetimize, üniter devlet yapımıza, çağdaş ve katılımcı demokrasiye, hukukun üstünlüğüne, bağımsız yargı ve adalete, akıllı / bilimsel kentleşmeye, gerçekten milli bir eğitime, enflasyon ve adil gelir dağılımına, kul hakkına sadakate, hele ki engelli kardeşlerimiz ve depremzedelerimizin de sorunlarına çözüm üretmeye katkılar sağlamasını diliyorum.
Sağlıcakla Kalın..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.