Bağımsız Cumhurbaşkanı Aday Adayı Prof. Dr. Hilmi Özden: "Uzaktan Eğitim kararı yeniden gözden geçirilmelidir"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın depremzedelere kalacak yer temini konusunda öğrenci yurtlarının boşaltılması ve eğitimin "uzaktan eğitim" şeklinde sürdürülmesine ilişkin açıklamalarına bir tepki de Eskişehir'den geldi.

Bu konuda bir basın bülteni yayınlayan Bağımsız Cumhurbaşkanı Aday Adayı Prof. Dr. Hilmi Özden, tepki ve önerilerini şöyle açıklıyor;

"Aziz Türk Devleti Aziz Türk Milleti

Üniversitelerde uzaktan eğitime geçilmesinin sakıncaları Kovit-19 süresince görülmüştür. Bunu hem öğrenciler hem de öğretim elemanları bilmektedir. Depremzedelerimiz için öğrencilerimizin kaldığı “Kredi ve Yurtlar Kurumunun yurtlarıyerine Devletimizin sahip olduğu “Misafirhaneler” ve talep edildiğinde verileceğinden emin olduğunu düşündüğüm “Yatılı Kur’an Kursları” ve ücreti devlet tarafından ödenen “Oteller” ihtiyacı karşılayacaktır. Hükümetimiz ve yöneticilerimizin karalarını yeniden gözden geçirmeleri uygun olacaktır.

Allah depremde hayatını kaybedenlere rahmet, hastalarımıza şifa, hayatta kalanlara sabırlar versin.

https://www.youtube.com/watch?v=fnmYwFmNwFA

Saygılarımla

Prof. Dr. Hilmi Özden

Bağımsız Cumhurbaşkanı Aday Adayı

13. Şubat. 2023

Anahtar Kelimeler:
Prof Dr. Hilmi Özden
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.