Araştırmacı-Yazar Kürşad BERKKAN; "AIDS Virüsü ABD Laboratuvarında mı Üretildi?.." 


BURSA ARENA  / Haber Merkezi

BURSA ARENA Köşe yazarlarından Araştırmacı-Yazar Kürşad BERKKAN; " ABD'de Pentagon'un biyolojik silahlar üzerine büyük yatırımlar yapıyor ve gelinen süreçte artık bunu kendileri de gizlemiyor.." dedi..

"AIDS Virüsü ABD Laboratuvarın da mı Üretildi?.."  başlığında bugün yayınladığımız makalede; "ABD Savunma Departmanı Biyolojik Araştırma Enstitüsü üst düzey yöneticisi ve proje sorumlusu olan Dr. Donald MacArthur 9 Haziran 1969 yılında Beyaz Saray'da yapılan toplantı da yürütülen bu gizli proje için bütçenin yetersiz geldiğini ve ek bütçe istediğini beyan etmiş ve şöyle demişti; 'Bugüne kadar bilinen tüm hastalıklara neden olan bütün organizmalardan bir çok yönden ayrılan yeni bir bulaşıcı mikro organizmanın 5 veya 10 yıl arasında geliştirilmesi mümkün olacaktır'..."

Şeklinde önemli bilgileri de ileri süren BERKKAN devamla; "Bu gizli virüs projesini yürüten ABD'li yöneticinin sözlerini okudunuz, mealen'sipariş ettiğiniz yeni bir virüs üzerindeki çalışmalarımızı sürdürüyoruz, bulaşıcı olan bu virüs 5 veya 10 yıl içinde tamamlanmış olaca' diyordu.  Bu kadar mı dersiniz ? Değil elbette... Dahası var... Şöyle devam ediyor  Dr. Donald MacArthur 'Daha önemli bir nokta da, bu mikroorganizma, mevcut bulaşıcı hastalıklara karşı güvendiğimiz bağışıklık ve iyileştirici işlemlerin hepsine karşı çıkabilecek yapıdadır..'  Ne mi demek istedi ? İzah edelim; Diyor ki profesörümüz;'ürettiğimiz bu virüsü olur da başkaları aşısını falan üretirse merak etmeyin bu bilinen tüm aşılara dayanabiliyor.'..." Şeklinde bu inceleme yazısını sürdürüyor..


KÜRŞAD BERKKAN'ın yine sıradışı bilgiler ve tespitlerde bulunan makalesinin tamamına aşağıdaki link'e tıklayarak ulaşabilirsiniz..; 

OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==>

http://www.bursaarena.com.tr/aids-virusu-abd-laboratuvarinda-mi-uretildi-makale,1402.html

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
H. Ahmmad 6 yıl önce

Yazdiklariniza katiliyorum. Dogru bilgiler.

Avatar
Vahit 6 yıl önce

Elinize ağzınıza sağlık. insanlık bu gerçekleri görmeli. görürler inşAllah.