Geçtiğimiz cumartesi günü Maltepe’de düzenlenen ve 100 bin kişinin katılacağı “Aşı Karşıtı Mitingi"ne 3000 kişinin katılması onların ne kadar az bir kitle olduğunu gösterdi. Sosyal medya üzerinden örgütlenen bu gruplara birkaç gün öncesinde ben de davet edildim. Ve onlara bu pandeminin aşısız bitmeyeceğini söyleyerek katılmayacağımı bildirdim. "Çünkü ben Mayıs ve Haziran aylarında 2 Doz Aşı oldum. Böyle bir miting’te çıkıp konuşma yapmam da yakışık almaz. İnsanları kandırmak olur.." Dedim.

Aşı olup olmamak kişilerin tercih hakkı olduğunu 1.5 senedir söylüyorum. Çünkü bu kararı O kişi vermek zorundadır. Ben aşı olmayın desem ve benim sözlerime inanıp o kişilerde aşı olmazlarda hastalığa yakalanıp ölürlerse, Bu insanların vebalini ben neden üzerime alayım. Kişilerin aklı ve zekası var. Düşünsün taşınsın kararı kendi versin. Meselenin özü budur.

Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca, yoğun bakımlarda yatanların yüzde 90’lık bölümün aşı olmayanlardan oluştuğunu söyledi. Bu açıklamadan sonra bu gün aşı olanların sayısının 40 Milyon’u geçtiğini bildirdi. O yüzden biz ancak salgını aşı ile aşacağız.

HASTALIK BİYOLOJİK SİLAHTIR

Mart 2020'de çıkan kitabımda bunun Wuhan’daki Gizli Laboratuvar dan çıktığını, bunun sızdığı veya sızdırıldığını açıkladım. Haziran 2020’de ise Covid19’a “Çin Virüsü” diyen kişi ABD Başkanı Trump oldu. 17 Sayfalık Gizli İstihbarat Raporunu medyaya sundu. Çin bu Üs’te Biyolojik Silah üretiyordu ama güvenlikte zayıftı. Orada sızdı veya sızdırıldı.

Dünya’nın Biyolojik Silah ile tanıştığını ifade ediyoruz, Peki Aşı Karşıtları’na bende soruyorum. “Bu Aşıların içinde ne olduğunu bilmiyoruz. Gelecekte sağlığımız tehlikeye düşecek” diyorlar. Peki bunu savunan aşı karşıtları böyle bir araştırmayı nerede okudular. Kimler hangi doktorlar, Mikrobiyologlar yaptılar. Böyle bir çalışma yok. Bu noktada You Tube Video yükleyen bazı doktorlar da aşı karşıtlığını savunuyorlar. Güzel onlar da soralım? "Siz araştırma yaptınız mı?" Yok. Peki bilgileri nereden alıyorsunuız.

Bu aşı meselesinin ana kaynağı Bionetch Aşılarını üreten Uğur Şahin’in ve Pfizer’ın ortağının Bill Gates olduğudur. DSÖ Başkanı Geberyus'dan daha fazla öne çıkan olay, vakfının aşı şirketlerine ortak olmasıdır. 2000’li yılların başlarından beri kurduğu vakıf aşı projeleri yapıyor. Afrika'da Ebola Virüsü’ nü tedavi etmek amacıyla bazı kabileleri aşılayan ama sonuçları kötü olan projeden sonra vakfının adı kötüye çıktı. Pandemi çıkmadan önce 5 Nisan 2015 tarihli videoda konuşurken, ekranda Corona Virüsü vardır. O bu Pandemide öne çıkan insanlara yaptığı açıklamalarla moral yerine ruh sağlığını bozmaya devam etmektedir.

Sonuç Aşı Karşıtları kendi teorilerine destek olacak hiçbir araştırmaya sahip değiller. Aşı olmadan da bu pandemi azalmayacak ve  bitmeyecek. Kendileri araştırsınlar ve düşünsünler başkalarını söylediklerini hemen kabul etmesinler. Araştırıp, analiz yapıp ondan sonra aşı olmayı düşünsünler. Olmazlarsa da kendi bilecekleri iştir. O yüzden Devletin getireceği kısıtlamaları da kabulleneceklerdir.

Son Not: Pandemi başladığında bu salgının 5G Teknolojisiyle yayıldığını ileri süren yayan cahillerden sosyal medya da aylardır ses yok. 5G’nin belki uzun sürede insanların sağlığına etkisi, sadece beyin dalgaları üzerinden bir etkisi olabiliyorsa bunun da bir araştırması yok. Peki 5G İstasyonlarından Virüs yayılıyor diyen Cahil Orduları şimdi neredeler. Sosyal medya ve internette her yayınlanan bilgiye inanmayın. Araştırın, sorun, soruşturun, ondan sonra bilgi sahibi olun. Tavsiyem odur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.