15 Temmuz faillerini ve yerli-yabancı işbirlikçilerini kınıyoruz!

Bir kez daha anlaşılmıştır ki; tarikat ve cemaatler siyaset arenasından ayrı tutulmalı, devletin ilgili birimleri tarafından da sürekli denetlenmelidir. Devletin askeri ve sivil memuriyet kadrolarına personel alınırken bu konuya özellikle dikkat ve özen gösterilmelidir.

Bugün hain FETÖ kalkışmasının üzerinden 7 yıl geçti.

Özellikle devlet yapılanması içerisinde ve tüm vakıflar, cemaatler, siyasi partiler ve diğer sivil toplum örgütleri içerisinde yuvalanan kriptoları; Türk ve Müslüman görüntüsü sergileyen tüm yabancı servis elemanlarını, yerli-yabancı işbirlikçilerini, keza bu hain fetö kalkışmasına zerre kadar dahli olanları, onlara yön ve yol verenleri şiddetle kınıyoruz.

Ayrıca onlara karşı mücadelede daima Devletimizin ve Milletimizin yanında olduğumuzu bir kez daha yineliyoruz. 

Bu vesileyle, 15 Temmuz günü Vatan ve Milletin bütünlüğü uğruna gözünü kırpmadan canını veren tüm Şehitlerimizi saygıyla anıyor, Gazilerimize acil şifalar diliyoruz.

Devletimize ve Milletimize bir kez daha geçmiş olsun..

Türkiye Cumhuriyeti Devleti İlelebed Hür ve Bağımsız Yaşayacaktır.

BURSA ARENA  E'GAZETE

Adına

Hüsamettin Taşdemir

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.