14 Mart TIP BAYRAMI Kutlu Olsun!..

Türkiye'de, tıp alanında çalışan doktorlarımızın ve diğer sağlık personelimizin fedakarlıklarını ve önemini vurgulamak amacıyla; 1976 yılından beri  tıp alanında toplumun  aydınlanması yönüyle kutlanan TIP BAYRAMI bu yıl Ramazan günlerine denk geldi.

Tıp Bayramı, doktorundan hemşiresine, memurundan sağlık tesis yöneticilerine kadar kendi hayatlarını riske ederek halkın sağlığını korumayı ve hayatını kurtarmayı amaç edinen sağlık çalışanlarımızı onurlandırmak amacıyla gelenek haline dönüşmüştür

Gece-gündüz, kar-çamur, bayram-tatil demeden, halkımızın sağlıklı yaşaması için ellerinden gelen her türlü fedakarlıkla görev yapan, tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramlarını candan kutlarız.

Doktorlarımız ve diğer sağlık çalışanlarımızın yılın 365 günü cephedeki Mehmetçik gibi görev yaptıklarının bilinç ve takdiriyle; her birine sağlıklı, huzurlu ve başarılı çalışmalar dileriz.

BURSA ARENA E'GAZETE

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.